foodconcept ICS

Inspiratie
ontwikkelt
medewerkers
ICS

Tuinder Wim Bijma vertelt groentenverhalen

Foodconcept voor bedrijfscatering

 

Creditcard uitgever 'International Card Services (afgekort ICS)' in Diemen is een financieel dienstverlener waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Enbiun en haar partner HEAT zijn sinds 2007 betrokken bij deze organisatie om de facilitaire diensten optimaal te blijven ondersteunen en te vernieuwen. 

 

Voor het bedrijfsrestaurant en banquetingservice besteedt ICS haar catering activiteiten uit aan cateraar Sodexo. Enbiun ontwikkelde een nieuw food concept voor het bedrijfsrestant en ICS gaf daarna de opdracht om de operationele implementatie ook uit te voeren. Dit betekende dat HEAT de medewerkers van Sodexo blijvend trainingen en inspiratiesessies kon geven om zodoende de werkwijze van het nieuwe concept in het DNA te krijgen. Een vereiste voor een succesvolle uitvoering op de werkvloer. 

heat logo
Unknown
Schermafbeelding 2015-05-23 om 14.12.09

Boter bij de vis training 

 

Sinds die opstart verzorgt HEAT alle trainingen en inspiratietours om het foodconcept up-to-date te houden. Door de inspiratietours en -workshops worden de medewerkers geprikkeld zelf nieuwe gerechten te maken en ontwikkelen. Tijdens de trainingen wordt kennis opgedaan over bijvoorbeeld gezonde voeding en het bereiden van verse (fruit en groente) sappen & smoothies. Na elke training vertaalt HEAT de content van een tour of training in een actie die in het bedrijfsrestaurant wordt gevoerd. Een voorbeeld hiervan is een 'Groene Smoothie week’ waarbij bezoekers van het restaurant de nieuwste smoothies kunnen proeven en kans maken op een kookboek met daarin recepten van de lekkerste groene smoothies. 

 

Door deze pragmatische aanpak worden de cateringmedewerkers scherp, enthousiast en pro-actief gehouden. Dit resulteert in een zeer dynamisch en goed presterend concept en team. 

 

Enbiun is sinds 2007 betrokken bij ICS en heeft eerder het bedrijfsrestaurant ontwikkeld. Het concept ICS a la CARD is op dit moment nog steeds in gebruik en krijgt nog steeds naar tevredenheid nieuwe invullingen op cateringvlak. Een mooie samenwerking tussen de partijen en tevreden medewerkers en gasten op de vloer. 

Schermafbeelding 2015-05-23 om 16.32.25

Uw concept uitvoering optimaliseren?

Personeel trainen en inspireren?

Schermafbeelding 2015-05-23 om 17.01.27
Schermafbeelding 2015-05-23 om 15.43.12
Schermafbeelding 2015-05-23 om 14.49.45
tags
  • analysis
  • architecture
  • branding
  • catering
  • catering & facility
  • communication
  • concept
  • graphic design
  • interior design
  • spatial design
Jan Willem van de Sande
Sales Director

Every talk
starts with
a dialogue

Get in touch →