Welkom Delphine

WERKEN BIJ — 05.2019

Enbiun Delphine

Reinventing food?

De meest aangewezen persoon om uit te leggen wat reinventing food betekent bij enbiun, is onze franse Delphine Bagnol. Als food designer geeft ze steevast een nieuwe kijk op de de food componenten van een ontwerp. Een belangrijk onderdeel van haar werk is food research en hiermee verbaast ze ons telkens weer. Overigens doet ze dat niet alleen binnen de enbiun studio maar ook daarbuiten. Op 17 april gaf Delphine een workshop op de HAN in Den Bosch. De studenten van de opleiding Food & Business werden uitgedaagd zelf een food concept te bedenken in recordtempo. Iets wat de snapchat generatie natuurlijk wel gewend zou moeten zijn.

 

Enbiun is al even aan de slag met Delphine want deze franse dame begon op de studio als stagiaire. Inmiddels is ze als conceptdesigner verantwoordelijk voor de eerste creatieve slag in een concept. Met een achtergrond aan de L'Ecole de design Nantes Atlantique en haar afstudeerscriptie over nieuwe eetgewoonten, brengt Delphine zowel franse verfijndheid als innovativiteit mee naar haar ontwerpen.