Welkom Sara

 

Sara is geboren en getogen in een dorp in Brabant. Op mijn 16de zag ik de kans om het dorp in te ruilen voor Amsterdam tijdens een stageperiode. Ik viel meteen voor de stad en beloofde mijzelf terug te keren naar Amsterdam zodra ik klaar zou zijn met studeren. Na een tweede studie, een jaar werken en ruim een jaar reizen, ben ik terug in Amsterdam!

In de afgelopen jaren heb ik veel onderdelen van vormgeving bekeken en onderzocht. In 2009 ben ik afgestudeerd aan SintLucas, in 2014 behaalde ik mijn bachelor of design diploma aan de Design Academy te Eindhoven en heb ik werkervaring opgedaan (/stages gelopen) in (retail-) interieurontwerp, grafische vormgeving, interieur styling en visual merchandising.

Vele facetten van vormgeving vind ik interessant. Het leukste aspect van het vak is om verschillende werelden aan elkaar te verbinden met een goed concept, idee en/of ontwerp. Als ontwerper kom je in contact met vele verschillende branches en klanten. Een ontwerper is daarbij altijd een interessante schakel.

Bij enbiun krijg ik de kans om deze koppelingen tussen de creatieven en klanten te maken én deel uit te maken van het creatieve proces.

 

#welkomSara

Sara Beesems