Unieke evenementen
voor Waternet

Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat de hele watercyclus beheert. Ze leveren een veilige, schone en grote voorraad water. Water voor zowel natuurgebieden als persoonlijke consumptie. 

 

 

Unieke evenementen voor Waternet

 

Twee keer per jaar helpen wij Waternet met het organiseren van de Manager Dag voor het personeel. We hebben een concept ontworpen en ontwikkeld dat gedurende het jaar vaker uitgevoerd kan worden. Het evenement sluit altijd aan bij een thema dat door Waternet is gekozen. Eerder werden er dure locaties gehuurd voor deze evenementen maar enbiun heeft gekozen voor de eigen industrieel ruimtes van waternet, wat zorgde voor een uniek evenement met een inclusieve sfeer.

 

Stijl en catering

 

We hebben een flexibele identiteit voor de evenementen ontwikkeld met materialen die het merk Waternet, het evenement en het thema te versterken. Ons concept is kosteneffectief doordat er nu slimmer om wordt gegaan met beschikbare materialen en het concept beter te herhalen is.

We hebben een unieke catering formule bedacht voor Waternet en leveren een event manager voor de evenementen. Door de controle te houden over alle aspecten van de dag (het design, de catering en hosting) kan de klant zich volledig richten op het doel van het evenement.

waternet
EricMartinPhotography108

“De inspiratie tours waren uitstekend verzorgd. Inhoudelijk was het een leerzame dag en het werkte tegelijk als teambuildingsuitje”

Illustrated topics
Illustrated topics
EricMartinPhotography55
EricMartinPhotography59
EricMartinPhotography151
EricMartinPhotography08
tags
  • branding
  • graphic design
  • signing
Jan Willem van de Sande
Sales Director

Every talk
starts with
a dialogue

Get in touch →