VOCC is een non-profit organisatie die kleine tot grote cateraars vertegenwoordigt. Enbiun heeft speciaal voor VOCC een evenement georganiseerd waar zij kennis over trends in food en hospitality konden delen met hun leden.
Heat workshop
Enbiun’s zusterbedrijf HEAT was onderwerp van discussie in een van de workshops. We bespraken vragen als: “Hoe kan je je nieuwe concept up to date houden?” en “Welke training is het meest effectief?” Interessante vragen voor een roerige discussie.
Trend Forecast
Ook kleine cateraars zullen up to date moeten blijven met de nieuwste foodtrends en de veranderlijke wensen van de consument. Daarom hebben wij, als afgeleide van ons eigen Food Lab, een verzameling gemaakt van en een lezing gegeven over de huidige trends in food, verpakking en productontwikkeling.
Focus op talent
Het evenement vond plaats bij Kitchen Republic, een succesvolle incubator voor jonge ondernemers in food. We hebben verschillende van deze talenten uitgenodigd om hun innovatieve product te presenteren aan de leden van VOCC.
Slik Slok Lunch & koffie
Een van de gepresenteerde innovaties is Slik Slok, een nieuwe manier om bedrijfslunches te bestellen. We hebben dit concept tijdens het evenement aan de leden geïntroduceerd, terwijl zij genoten van bijzondere cold en hot brew filterkoffie.