guerrilla-header

Guerrilla Games

Next level hospitality voor Guerrilla Games

Wil jij ook een hospitality concept voor je bedrijf?

Bel of mail ons

case  description

Assignment

Een nieuw hospitality concept vppr Guerrilla Games

 

Services

Consultancy

Kitchen Design

Hospitality Design 

Food Design

Guerrilla is een van Europa’s toonaangevende bedrijven voor game-ontwikkeling en een volledige dochteronderneming van Sony Interactive Entertainment Europe. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en heeft sindsdien de grenzen van technische en artistieke topkwaliteit verlegd in hun games. Tegenwoordig heeft Guerrilla meer dan 350 professionals met 25 verschillende nationaliteiten in dienst. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het culturele en historische centrum van Amsterdam, een geweldige plek om te werken en samen te komen. Enbiun ontwikkelde en ontwierp een hospitality-concept om Guerrilla te helpen verbinding te maken en samen te werken in een nieuwe omgeving, gecreëerd door het ontwerpteam van CBRE. Meer dan ooit wilden we dat onze hospitality oplossingen de unieke cultuur van Guerrilla zouden ondersteunen en een inclusieve en open houding zouden bevorderen.

 

Menselijke verbinding is essentieel

Het vorige kantoor van Guerrillas had een open indeling die grotendeels op één verdieping was geconcentreerd, waardoor werknemers gemakkelijk verbinding konden maken. Het nieuwe kantoor is verdeeld over meerdere verdiepingen, wat ons uitdaagde om hospitality spots te creëren om verticale verbinding tussen de verschillende niveaus te vergroten. Met slim ontworpen pantry’s op de verkeerspunten hebben we hospitality hotspots gecreëerd om gesprekken en spontaniteit te vergemakkelijken. De pantry’s bestaan uit koffiemachines en kruiden voor verse thee en limonades - brandstof voor verschillende pauzes.

 

Tot ziens saaie counters, hallo verse keuken

Voor het restaurant op de bovenste verdieping hebben we elke conventie uitgedaagd wat een restaurant te bieden heeft. Een ruimte die enkel als bedrijfsrestaurant fungeert is tamelijk inefficiënt gebruik van kantoorruimte. We hebben een lay-out ontworpen die een dynamische keuken en serviceruimte creëert, waar elk buffet wordt geprogrammeerd volgens verschillende behoeften gedurende de dag. Wat in de ochtend een leuke plek is om met een kopje koffie rond te hangen, wordt een saladebar tijdens de lunch en een bruisende bar in de avond. CBRE ontwierp een zitruimte die niet alleen de beste plek is om te lunchen, maar ook de beste plek om te ontmoeten en te zijn.

 

De beste hospitality hardware ontmoet de beste software, Program.

Program is een toekomstgericht bedrijfscateringmodel dat een gezond en vooruitstrevend voedselprogramma biedt. Het voedselprogramma dat voor Guerrilla is ontwikkeld heeft een verantwoorde relatie met het seizoen en het milieu, waardoor we een menu kunnen samenstellen dat lekker en energiek is en tegelijkertijd voldoet aan de specifieke behoeften van Guerrilla-medewerkers.

fotografie door Stijn Poelstra - stijnstijl.nl

 

Screenshot 2021-05-07 at 10.04.44
Stijn Poelstra - stijnstijl.nl
Photography: Stijn Poelstra - stijnstijl.nl
tags
Jan Willem van de Sande
Sales Director

Every talk
starts with
a dialogue

Get in touch →