1- render - dura vermeer

dura vermeer

Dura Vermeer Innovation Center

Ook geïnteresseerd in een compleet uitgewerkt hospitality concept en keuken design?

bel of mail ons vandaag!

case  description

Assignment

Ontwikkel een holistisch food concept en alle keuken gebieden voor Dura Vermeers nieuwe Innovation Center

Services

Consultancy

Kitchen Design

Hospitality Design 

Food Design

Dura Vermeer is een Nederlands constructie bedrijf met een historie die 160 jaar teruggaat. Dit jaar opent Dura Vermeer een duurzaam en circulair Inspiration Centre voor haar bouw- en vastgoedactiviteiten. Het Inspiration Centre is een centrale samenwerkings- en netwerkplaats voor eigen medewerkers, kopers, opdrachtgevers en partners. Enbiun heeft een hospitality concept en ruimte gecreëerd die in het midden van het gebouw ligt, als verbinder van al deze mensen en functies. 

 

Meer service door overlappende functies

Enbiun heeft een centraal punt gecreëerd wat de keuken, receptie en koffiebar samenbrengt in een intuitive ruimte. De multifunctionele bar groet bezoekers en gebruikers met service die altijd aanwezig is. Zo is er de hele dag een receptie service aanwezig in combinatie met koffie, en tijdens de lunch veranderd de bar nodeloos in een extensie van de keuken. De keuken serveert gezonde lunches en gebruikt de bar oppervlaktes als buffet. Het gebied is zo ontworpen dat weinig vierkante meters gebruikt en het een intuitive loop creëert waarin het pakken van je lunch snel en gemakkelijk gaat. 

 

Gezond eten in een gezonde omgeving

Het concept voor Dura Vermeer verzekerd genoeg keuze en gezond eten in een gezonde omgeving. Dit hebben we gecreëerd door voornamelijk met groene materialen te werken en een rijke (eetbare) beplanting, verder is de opstelling zo ingericht dat gezonde keuzes prominent en aantrekkelijk zijn gepositioneerd. Met de flexibele keuzes in het ontwerp hebben we rekening gehouden met de snel veranderende eetbehoeften van nieuwe generaties, zo kan een broodjesbar snel transformeren naar een saladebar.  

2--dura-design
3-visual-2.versie-B-gekleurd
tags
  • bar design
  • food consultancy
  • hospitality
  • kitchen design
  • programming
Jan Willem van de Sande
Sales Director

Every talk
starts with
a dialogue

Get in touch →