-coty render

coty

Welkom

thuis in Amsterdam!

Are you also interested in a fully developed technical design of kitchen & service areas

Call or mail us today!

case  description

Assignment

Ontwikkel een hospitality en restaurant concept voor het nieuwe hoofdkantoor van Coty in Amsterdam.

 

Services

Consultancy

Technical Kitchen Design

Hospitality Design 

Food Design

Volledig concept voor een Amerikaans bedrijf

Coty, de Amerikaanse beauty multinational, heeft recentelijk zijn nieuwe hoofdkantoor voor 500 werknemers in Amsterdam geopend. In opdracht van Unispace heeft Enbiun het gehele hospitality concept en technisch ontwerp van het restaurant ontwikkeld. Multinationals zoals Coty hebben uitgebreide programma's en employer brands om te zorgen dat hun medewerkers gezond, blij en productief zijn. Enbiun heeft een hospitality concept gecreëerd die de waarden van Coty feilloos vertaald in services die de hele dag beschikbaar zijn.

 

Een simpel restaurant is niet genoeg

Het restaurant binnen een bedrijf is een waardevolle service voor je medewerkers, die verder gaat dan alleen eten en drinken. Het is ook een sociale plek waar werknemers elkaar elke dag treffen. Traditioneel is het restaurant een plek die zich richt op primair één activiteit, een ruimte om te eten en drinken. Voor Coty hebben we een gebied gecreëerd die veel meer functioneert zoals een Hub voor interactie. Coty's restaurant transformeert zonder moeite van een café in de ochtend, naar een gezellig lunch restaurant in de middag en een sociale townhall met catering. Dit bereiken we door een slimme opstelling en indeling van de keuken en koffie bar die snel services aan en uit te zetten. Zo is er altijd op elk moment van de dag reuring en wordt je als werknemer nooit geconfronteerd met een groot leeg restaurant.

 

De gezondste catering met Enbiun Program

Bij Coty zijn we gestart met ons eerste enbiun Program contract. Met een uitzonderlijk hoge mate van tevredenheid onder werknemers en Coty zorgt enbiun Program dagelijks voor gezonde en verse maaltijden. Klik hier voor meer informatie over de gezondste cateraar van Nederland.

tags
  • catering
  • hospitality
  • keukenontwerp
  • kitchen design
  • restaurant design
Jan Willem van de Sande
Sales Director

Every talk
starts with
a dialogue

Get in touch →