Cater Concept:
passie voor eten

enbiun voor Cater Concept

Cater Concept is een cateraar gespecialiseerd in catering voor scholen en bedrijven. Het bedrijf staat bekend om haar persoonlijke en gepassioneerde aanpak. enbiun is sinds 2016 bij Cater Concept betrokken als creatief partner.

We startten dit project met het onderzoeken van de positie van het merk in de markt en onder eindgebruikers. De uitkomst leidde tot een complete ommekeer voor het merk. De focus lag voornamelijk op het ontwikkelen van een herkenbare en iconische identiteit voor Cater Concept. Deze identiteit is toegepast in het gehele bedrijf, van bedrijfskleding tot huisstijl.

CC

We ontwikkelden een uitgebreide collectie van materialen voor Cater Concept en daarom was het belangrijk om eerst een icoon te creëren dat zou zorgen voor een consistente collectie. Als icoon hebben we gekozen voor de ‘C’, die te vinden is in de naam en nu als basis functioneert voor de identiteit.

functionele toolkit

Om de identiteit door te voeren in alle communicatie uitingen hebben we ervoor gekozen om een toolkit te ontwikkelen. Deze bestaat uit iconen, logo’s en fotografie, die de klant zelf kan gebruiken om snel nieuwe visuals te ontwikkelen.

identity that changes colours according to its context
identity that changes colours according to its context
playful illustrations created by using the 'C' from the logo
playful illustrations created by using the 'C' from the logo
cater concept visits
Schermafbeelding 2017-07-11 om 16.14.17

website en fotografie

Cater Concept’s nieuwe website straalt uit dat Cater Concept een kwaliteitscateraar is. De scherpe fotografie met verhalende iconen en illustraties zorgen voor een volledig verhaal naar de gebruikers.

www.caterconcept.nl

website designed by enbiun
website designed by enbiun
new branded clothing
new branded clothing
mvvoorbergen-20160907-Cater Concept-Enbiun-062
tags
  • brand development
  • communication
  • graphic design
  • photography
  • signing
  • strategy
  • website
Jan Willem van de Sande
Sales Director

Every talk
starts with
a dialogue

Get in touch →