creatief en kritisch werken bij enbiun

we werken voor mensen
die in hun mensen, ruimtes
en concepten investeren

 

Onze klanten variëren van snelgroeiende internationale bedrijven tot recreatiebedrijven en kleine ondernemers in de stedelijke gebieden. Onze ambitie om food & hospitality opnieuw uit te vinden vereist dat we op veel niveaus denken en ontwerpen. Ons werk verbindt diensten, ruimtes, interieurs, merken, grafische design, bedrijfsmodellen en operationele processen.

Ben jij een creatief en kritisch individu? enbiun is altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken!  Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Werken met talenten met een creatief ambitie, content medewerkers

Vacatures

Join enbiun!

 

Unique

We creëren interessante concepten in een multidisciplinair team

Onze team bestaat uit ontwerpers, foodies, technici, ondernemers en commerciële experts. Het is een interessante mix van professionals die hun hart en ziel steken in elk project. Ons team kent verschillende achtergronden, maar we hebben één ding gemeen en dat is onze passie voor eten en gastvrijheid.

Die passie is zo groot dat we ook naast kantooruren evenementen organiseren die draaien rond ons favoriete onderwerp om ons team en netwerk te inspireren. Wordt onderdeel van ons multidisciplinaire team en zo creëren we samen waarde.