JOBS

we werken voor klanten
die investeren in hun mensen,
ruimtes en concepten

 

We werken voor en met mensen die in hun mensen, ruimtes en concepten investeren. Onze klanten variëren van snelgroeiende internationale bedrijven tot recreatiebedrijven en kleine ondernemers in stedelijke gebieden maar hebben allemaal één ding gemeen; hun eindeloze ambitie.

enbiun is altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken met dezelfde ambities. Ben je een creatief en kritisch individu? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie! We accepteren ook stagiaire sollicitaties voor het komende seizoen.

work with talenten werk talent creatief ambitie is kraanspoor 46 design interior project medewerkers content

UNIQUE

We creëren interessante concepten in een multidisciplinair team.

Onze team bestaat uit ontwerpers, foodies, technici, ondernemers en commerciële experts. Het is een interessante mix van professionals die hun hart en ziel steken in elk project. Ons team kent verschillende achtergronden, maar we hebben één ding gemeen en dat is onze passie voor eten en gastvrijheid.

Die passie is zo groot dat we ook naast kantooruren evenementen organiseren die draaien rond ons favoriete onderwerp om ons team en netwerk te inspireren. Wordt onderdeel van ons multidisciplinaire team en zo creëren we samen waarde.