46-50

UPDATE — 04.06.2021

Enbiun gaat verhuizen naar
een tijdelijke locatie

Covid heeft onze maatschappij en wereld veranderd, thuis werken heeft ons allemaal flexibeler gemaakt en tegelijkertijd terug doen verlangen naar echte connecties. 

Als ontwikkelaars zijn we actief bezig met het kijken naar de toekomst van werken en ontspannen, hoe gaan we in de toekomst naar kantoor? Hoe eten we daar? Verandering en reflectie liggen aan de basis van ons werk, het duwt de ontwikkeling voorruit. Om deze reden zitten wij niet stil, en hebben we besloten om een tijdelijke studio te betrekken op kraanpoor 50, Amsterdam. In deze tijdelijke studio zullen wij ons bedrijf  in al onze lopende werkzaamheden transformeren naar een nieuw concept, klaar voor de toekomst.

 

Moving > Moving

Vanaf deze tijdelijke hub zoeken we naar een nieuwe studio in Amsterdam! Hier kan je ons helpen! Voor de nieuwe bruisende studio van enbiun zijn wij opzoek naar een koop locatie in groot Amsterdam van ongeveer 200-300 vierkante meter. Het liefst op straat niveau, zodat we onze deuren kunnen openen naar klanten en consumenten. Ook zijn we als studio geïnteresseerd in creatieve oplossingen en samenwerkingen.

Help jij ons mee? Neem contact op met vandesande@enbiun.nl

moving moving