Wil je een gezonde werkomgeving?

enbiun is een adviesbureau en ontwerp studio in één. Samen met jou ontwikkelen wij naadloze en gezonde hospitality concepten. Van entree, bedrijfsrestaurant tot en met de pantry. Je werknemers en werkplek strategie vormen ons startpunt voor een aantrekkelijke werkomgeving.

Wil je een corporate hospitality visie ontwikkelen?

enbiun is gespecialiseerd in het ontwikkelen van service concepten die naadloos aansluiten op de behoefte van de gebruikers en hun ideale werkdag. Met elkaar brengen we de wensen en profielen van je medewerkers in kaart en ontwikkelen op maat een service concept. We maken graag een passende proces- en prijsafspraken voor het totale proces.

PwC

PwC and enbiun ongoing hospitality and design collaboration

Wil je een succesvol service- of horecaconcept voor je bedrijfsgebouw?

Zeker in deze tijd waar mensen thuiswerken en op kantoor ontmoeten zijn doeltreffende hospitality concepten onmisbaar. enbiun is specialist in het ontwikkelen van aantrekkelijke en hybride concepten voor de werkomgeving. Met je projectteam doorlopen we het volledige proces van analyse, conceptontwikkeling en het definitief ontwerp. Zelfs implementeren we je concept graag in de praktijk.

Zoek je een partij die de uitgifte- en keukengebieden technisch volledig uitwerkt?

Ons ontwerpteam ontwerpt uw keuken- en servicegebieden gereed voor aanbesteding en bouw. Met alle eisen en infrastructurele wensen, conform de laatste BREEAM en WELL standaarden. Wij kunnen ook ondersteunen bij de aanbesteding en controle bij oplevering.

Coty

Welcome home in Amsterdam!

benieuwd naar meer?

neem contact op

profiel_image

Jan Willem van de Sande

Partner

stuur een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.