Hello Jan Willem

 

Waarschijnlijk het meest bekende gezicht van enbiun, Jan Willem! Sinds 2008 het commercieel brein van enbiun. Na drie jaar te hebben gewerkt als consultant, is hij inmiddels een van de drie partners van enbiun.

 

Studies aan de Middelbare Hotelschool in Amsterdam en bedrijfseconomie aan de HES, gedreven door een passie voor food en hospitality, resulteren in 16 jaar ervaring in de horeca. Jan Willem begon als kok en werd later als operationeel manager en consultant in de catering. Het is geen geheim dat Jan Willem het koken en de horeca mist. Maar als partner bij enbiun is hij dagelijks omringd door foodies en zit hij helemaal op zijn plek. Samen met Oskar Zijlstra en Maurits Tofohr voert Jan Willem de directie van enbiun en is verantwoordelijk voor new business en consultancy. 

 

Door de combinatie van zijn (praktische)kennis, liefde voor ondernemen en passie voor food & hospitality kan Jan Willem alle elementen van een project aan elkaar verbinden. En praat hij enorm graag over de toekomst van eten en drinken, dus mocht u Jan Willem nog niet kennen, get in touch!