workshop bij
'the evolution
of work'

Partnerships die ons energie geven, dat is wat we zoeken en wat we absoluut met CBRE hebben gevonden. Zij zijn sterk in grootschalig projectmanagement en alle kennis die komt kijken rondom real estate, verbouwing en inhuizing. En met enbiun voegen we de kennis en designkracht rond food, hospitality en service toe. Precies de juiste combinatie voor grote klanten als booking.com. Ook onze gedeelde mens-centraal aanpak maakt dat we graag samenwerken.

 

De uitnodiging van CBRE voor actieve deelname aan het evenement "De evolutie van de werkplek" was voor enbiun een mooie gelegenheid om de toegevoegde waarde van service te laten zien eén ervaren. Door middel van een workshop en het neerzetten van een pop-up cold brew bar, liet Maurits Tofohr met het enbiun team de gasten kennismaken met de toegevoegde waarde van service op de werkplek. 

 

 

"Hospitality draagt bij 

aan het communiceren  

van de bedrijfsvisie" 

 

 

Apple pizza design

Een goed design voor een restaurant is niet per definitie een garantie tot succes. Tegenwoordig speelt enbiun een steeds grotere rol in het vormgeven van de centrale en sociale ruimtes van kantoorruimtes. Samen met de deelnemers van de workshop doorliepen we de ontwikkelingen binnen de food & hospitality services die op deze ruimtes van toepassing zijn. Het bijzondere voorbeeld van Apple’s pizza’s box kwam onder meer voorbij. Apple is een groot bedrijf met oog voor detail en voert deze door in alle uitingen, intern en extern. Zo ook in de hospitality in het restaurant op de nieuwe campus. Een extreem gedetailleerd ontworpen pizzadoos waardoor de pizza warm en knapperig blijft is inmiddels een vaste waarde op de campus. De pizzadoos werkt zo goed dat Apple er zelfs patent voor heeft aangevraagd. Niet bepaald het bedrijf waarvan werd gedacht dat ze de interne pizza service zouden verbeteren. 

 

enbiun CBRE cold brew koffie coffee workshop events
enbiun studio workshop cbre events the core workshop hospitality service campus
enbiun tea studio cbre events the core workshop cold brew service hospitality
core workshop example public space

 

Groen voor een betere productiviteit bij Facebook

Hospitality uit zich op heel veel verschillende manieren. Enbiun gelooft dat goede service een toegevoegde waarde en verbetering is op de werkprocessen binnen een bedrijf. Een goed voorbeeld is de Facebook campus, ontworpen door Frank Gehry eschews. Hierin vervangt hij traditionele monolitische bedrijfsarchitectuur door een plat niet-iconisch volume waarbij een doorlopend park dominanter is dan het gebouw zelf. Het park is meer dan een mooi plaatje want groen in de werkomgeving verbetert de productiviteit van de medewerkers. 

 

enbiun studio the core workshop cbre hospitality welness healthy events hospitality
coldbrew studio enbiun events the core cbre hospitality design workshop service
enbiun example facebook campus office
the core events enbiun studio workshop hospitality design cbre service

 

 

Wellness werkplek bij Cummins

Ook de gezondheid van de medewerkers is van essentieel belang bij de productiviteit van een bedrijf. Een bedrijf dat hier echt voor staat is Cummins. In het hoofdkantoor van Cummins is een heus wellness centrum gebouwd. Cummins bespaart zorgkosten door te investeren in een gezonde levensstijl van de medewerkers. De LiveWell centers focussen zich op het voorkomen van ziekteverzuim en helpt actief mee aan een gezonde levensstijl door bijvoorbeeld het geven van kooklessen in gezonde, betaalbare en lekkere maaltijden. Naast deze cursussen heb je als medewerker van Cummins ook toegang tot verschillende specialistische zorg zoals een psycholoog, therapie of gezondheid coaches.

 

Hospitality op werkplek

Deze bedrijven hebben allemaal 1 ding in gemeen, ze zien in hoe hospitality kan bijdragen aan een natuurlijke flow om de bedrijfsvisie te communiceren. Hospitality services bestaan niet uit  generieke ideeën maar uit custom-made concepten die aansluiten op de bedrijfsvisie en cultuur.