P
PROGRAM

Program garandeert
een gezond en
creatief food
programma
in uw bedrijf.

 

Vergeet oude structuren en richt je 
op het fundamenteel verhogen 
van werknemerstevredenheid. Vrolijke
werknemers, een geïnspireerd catering team,
een door-ontwikkelend food concept
en hospitality services die waarde
toevoegen aan uw organisatie.

Managing agent
Is onafhankelijk, transparant en verantwoordelijk voor de organisatie.

Onze managing agent stuurt aan en is uw onafhankelijke, transparante business partner welke verantwoordelijk is voor de organisatie en aansturing.

FOOD CURATOR
Garandeert een visionair en innovatief food programma die waarde toevoegt.

Onze food curator, is de creatieve en inspirerende kracht die het cateringteam inhoudelijk stuurt. De food curator ontwikkeld een visionair en vernieuwend food programma en is altijd op de hoogte van de internationale trends. 

FOOD PROGRAM
Een innovatief food programma gebaseerd op de zes food principes.

Ons internationale food programma stuurt op een gezondere en gebalanceerde eetstijl, maar is bovenal gewoon lekker en duurzaam. Het food programma wordt op de waardes van uw bedrijf afgestemd en verandert met de seizoenen.

RESEARCH
Zorgt voor feedback die een continue doorontwikkeling mogelijk maakt.

Met ons feedback en research programma zorgen we dat er op contante basis kwalitatieve feedback en data inzichtelijk wordt gemaakt. Dit is belangrijk voor de doorontwikkeling van uw foodconcept en foodprogramma. 

HET TEAM

Ons team is divers maar bovenal creatief en in staat, voor uw bedrijf verrassende catering te (blijven) realiseren. enbiun Program is een langdurig programma met voedsel in de hoofdrol. enbiun weet wat er speelt op alle niveaus van hospitality. We bieden een gezond en vooruitstrevend programma gebaseerd op de 6 voedselprincipes: lekker en vers, gezond, lokaal en seizoensgebonden, culturele context, voedselafdruk & alternatieven voedsel modellen.

Anneleid Linthorst
Managing agent

“Anneleid heeft met haar hotelschool achtergrond zowel strategische, tactische als operationele ervaring. Zij weet als geen ander dat een concept ook praktisch uitvoerbaar moet zijn en stuurt als operationeel specialist het service team aan. Dit doet zij met een gezonde dosis humor en veel kennis van het ondernemerschap.”

Sander Uitdehaag
Food Curator

“Sander heeft als chef-kok van het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger jarenlange ervaring in de keuken. Sander verzorgt als food curator het food programma, haalt feedback op en stuurt de productie aan. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van de laatste internationale foodtrends en concepten.”

Lieke Maas
Food Curator

‘’Met haar jarenlange ervaring als gastvrouw en allround manager van verschillende restaurants, zoals Choux in Amsterdam, is Lieke perfect voor de rol als food curator. Met haar passie voor mensen en eten, plus haar sweet spot voor duurzame en gezonde concepten die echt werken, is ze een grote inspiratiebron voor ons team.

VOORDELEN ENBIUN PROGRAM

Vrolijke werknemers, een geïnspireerd catering team, een door-ontwikkelend food concept en hospitality services die waarde aan uw organisatie toevoegen; slechts enkele van de voordelen die enbiun Program uw opleveren.   

  • hogere werknemerstevredenheid 
  • een creatief food & service concept op maat
  • constante conceptontwikkeling 
  • een solide aansturing en controle over kosten