powerplant_logo_zwart

UPDATE —02.2022

Enbiun groeit uit tot Powerplant

Amsterdam, 15 februari 2022 - Nu het 20-jarig bestaan van designstudio enbiun nadert, en wetende dat de rol binnen de markt in die periode is veranderd en gegroeid, lanceert enbiun vandaag haar rebranding: enbiun groeit uit tot Powerplant. Een nieuwe naam, die kracht bij zet aan een designstudio die zich focust op gezonde en duurzame werk- en horeca omgevingen. Opgebouwd uit een sterk merk met sprekende communicatie, energieke hospitality services en een circulair interieur. Bedacht vanuit de mens en natuur.

Het team werkt al jaren voor organisaties en ondernemers volgens een unieke methode, die vanaf nu de Powerplant methode heet. Powerplant is een naam die vanuit het DNA van de organisatie ontwikkeld is en die het werk wat zij doet beter vertegenwoordigt. Dit met als doel het nog beter bedienen van klanten: ambitieuze organisaties en ondernemers, die bewust kiezen voor gezonde en duurzame concepten die ontwikkeld zijn voor mensen en goed zijn voor de natuur.

“De transformatie van enbiun naar Powerplant is een natuurlijk gevolg van een sterk veranderende wereld waarin wij ondernemen”, aldus partner Jan Willem van de Sande. “De manier waarop mensen werken, eten en leven en waar wij dit doen, transformeert. Organisaties en ondernemers staan voor de uitdaging hierin duurzame oplossingen te realiseren. Wij helpen daarmee.” Jan Willem vervolgt: “Gedrag is sterker ge volueerd dan wij vijf tot tien jaar geleden dachten. Work-life balance speelt een belangrijke rol in ons leven. Er is een opkomende en vooruitstrevende generatie die vandaag en morgen aan een loopbaan begint. Een generatie met een sterker gevoel voor de omgeving. Een sterker gevoel voor inclusiviteit, gezondheid, duurzaamheid en voor identiteit. Dit verandert de manier waarop je als organisatie en ondernemer naar je omgeving kijkt. Powerplant weet dat het essentieel is om verschillende perspectieven te omarmen en te vertalen naar een sterk idee.”

Creative director David Kulen vervolgt: “Powerplant staat voor de beste standaard in duurzaam en energiegevend ontwerp. Wat wij daaraan toevoegen is creativiteit, om zo plekken te ontwikkelen die emotioneel resoneren met mensen. Met Powerplant maken wij plekken die je energie geven, trots uitstralen en lef hebben om vernieuwend te zijn. Samen met onze studio van koks, interieurontwerpers, service specialisten, branddesigners en ondernemers maken wij concepten die in zijn volledigheid ontworpen zijn zodat elk detail een onderdeel is van een kloppend verhaal.”

Recent gestart is Associate partner Wisse Stenchlak en vult aan: “Wij zien een duidelijke kans om visionaire werkconcepten te realiseren. Alleen de beste, meest gezonde en duurzame hybride werkomgevingen zorgen ervoor dat medewerkers excelleren. Wij vinden dat elke plek aantrekkingskracht moet hebben. Net als een goed restaurant. Daar ga je naartoe en kom je terug omdat je het wilt, omdat je aangetrokken bent tot het concept, de sfeer, het menu, de chef of het interieur. Vanuit onze horeca ervaring passen wij dit ook toe op werkplekken. Deze plekken concurreren tegenwoordig met andere omgevingen, zoals thuis, een hotel of een cafe. Werkplekken vertegenwoordigen een experience.”

 

Powerplant staat voor positieve energie, de kracht van de natuur, ruimte voor creativiteit en werkende concepten.

Powerplant creeert omgevingen die je energie geven: happy people, healthy environment and positive energy!

Deze Powerplant energie voel je binnenkort op het nieuwe kantoor in Amsterdam. Een werkplek waar het samenwerken aan de keukentafel een beproefd recept blijft.

 

Wil je meer weten over Powerplant en waar wij voor staan, dan zijn Jan Willem van de Sande en Wisse Stenchlak beschikbaar voor meer informatie. Neem hiervoor contact op met Hannah Gorissen via hannah@powerplant.nl of via +31 (0)20 26 000 85.

Meer informatie via onze nieuwe website www.powerplant.nl en social media kanalen: Linkedin en Instagram.

 

Lets start talking about your people and the environment they thrive in

Get in touch →