wereldhave-enbiun

NIEUWS — 11.12.2020

Ontwikkeling van een internationale food retailformule

Wereldhave en enbiun zijn een samenwerking gestart rondom het ontwikkelen van een internationale versstraat-formule. Deze formule vormt een van de bouwstenen van de transitie van winkelcentra naar Full Service Centers.

Samen werken we aan een integraal concept dat een cluster vormt van versspecialisten, local heroes en diverse services, gepositioneerd op 1 locatie in het center rondom een supermarkt. Hierdoor versterken de winkels elkaar en wordt een bezoek gemakkelijker en leuker gemaakt door alle dagelijkse verse boodschappen aan te bieden op een toegankelijke, gastvrije manier in een inspirerende omgeving. 

Het enbiun team is nu druk met het toepassen van de formule op de eerste locatie en aansluitend de verdere uitrol ondersteunen in Nederland en België.

Met veel plezier werken we in nauwe samenwerking met Wereldhave aan een identiteit, de services & ontwerpen we de fysieke omgeving van deze formule. In dit project komt al onze kennis bij elkaar op het gebied van food, retail, hospitality, design en formule ontwikkeling. 

 

Wil je ook tips en tricks of een eigen retail formule ontwikkelen? Neem dan contact op met ons.