Wil je een succesvol horeca concept?

enbiun is een horeca adviesbureau en ontwerp studio in één. Analytisch en creatief met een sterk gevoel voor tijdsgeest en trends. We ontwikkelen je totale concept: van businessmodel, brand, interieur tot en met de menukaart.  Op alle facetten werken we samen met jou.

Start je een nieuwe horecazaak?

Ons ontwikkelproces resulteert in het volledige ontwerp en inrichting. Samen doorlopen we het ontwerpproces. In het definitieve ontwerp beslissen we over elk detail van het food concept. In de openingsperiode schaven we je concept totdat deze succesvol is. Dit alles doen we tegen een vaste prijs.

Vroeg

Bakery, restaurant, hotspot

Jouw bestaande zaak een boost geven?

Samen sparren we over een hernieuwde en creatieve insteek. Jouw horecazaak transformeren we naar een succesvol en onderscheidend concept. Tijdens de implementatie volgen we nauwlettend de resultaten en schaven we je concept totdat deze succesvol is. We zijn je partner tot en met de heropening.

Ontwikkel je een plint of gebouw met horeca of retail?

Wij vinden het interessant om jouw project tot hotspot te ontwikkelen. Of het nou een nieuw of bestaand gebouw is. In het volledige proces van schetsontwerp tot de realisatie en zelfs het vinden van huurders kan enbiun ondersteunen. We zijn jouw partner tijdens het totale proces.

benieuwd naar meer?

neem contact op

profiel_image

Jan Willem van de Sande

Partner

stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.