HNK Schinkel

DSC_07052

 

Door het succes van de HNK-houthavens in de van Diemenstraat zijn wij opnieuw aan de slag gegaan bij HNK en nu op de Schinkel locatie in Amsterdam. De de coffee first approach is ook op deze locatie essentieel in het verbinden van de bewoners van het pand en de bar in het midden van het pand is daar de basis voor. De bar zelf is ontworpen door Ditt officemakers en wordt door ons team ingevuld en doorontwikkeld. 
De aanpak van de coffee first approach is dat we een barista combineren met een receptie functie. Wat ons betreft de essentie van gastvrijheid door het laten samensmelten van belangrijke functies in een verzamelpand namelijk goede koffie en een centraal aanspreekpunt voor services. 

HNK is een verzamelpand van MKB-bedrijven die kantoorruimte huren. De koffiebar biedt service en verbindt de bedrijven met elkaar. Doordat de receptioniste ook barista is, combineren we twee verschillende functies die goed samengaan en krijgt het pand 1 gezicht bij binnenkomst. De persoonlijke noot die zo essentieel is voor goede ontvangst.

De succeselementen van HNK houthavens zijn meegenomen in het nieuwe ontwerp en de bedrijfsvoering. Zo zijn er kleine snacks, verse broodjes, salades en soepen tegen een eerlijke prijs. HNK Schinkel is te bezoeken op: Anthony Fokkerweg 1, 1059 CM Amsterdam. 

 

 

 

DSC_06704