sinds 2002 ontwikkelen we succesvolle food- en serviceconcepten voor de horeca, retail en werkomgeving

De gebruiker staat centraal in onze creaties en concepten.

Onze diensten

CONSULTANCYy
DESIGN
PROGRAM
  • P&L analysis
  • SWOT analysis
  • business modeling
  • advice on tendering
  • focus groups
  • strategy and vision
  • ambition document
  • hospitality design
  • graphic design
  • product innovation
  • concept development
  • technical design
  • interior architecture
  • construction guidance
  • managing agent
  • food curator
  • food program
  • budget monitoring
  • trend forecasting

Onze integrale aanpak ligt aan de basis van ons unieke werk

wij hebben ervaring met processen waar concept- en merkontwikkeling, ruimtelijk ontwerp en service ontwerp samenkomen. Wij ontwikkelen in nauw contact met onze partners en opdrachtgevers. Dit zorgt voor succesvolle resultaten. Onze opdrachtgevers zijn divers van internationale bedrijven tot lokale ondernemers.

enbiun bestaat uit betrokken partners, ontwerpers, foodies en makers. Ons team is een mix van eigenzinnige professionals die hun hart en ziel steken in elk project. De liefde voor eten, service en creativiteit verbindt ons.