enbiun ontwikkelt sinds 2002 succesvolle food brands, hospitality businesses en horeca concepten. Ons sterke geloof in een mensgerichte aanpak ligt aan de basis van onze creaties.

ENBIUN SERVICES
CONSULTANCY

Door onze jarenlange ervaring als concept ontwikkelaars zijn we van nature consultants. Met enbiun consultancy stellen we altijd de eindgebruiker centraal. Een team van ervaren zakelijke en creatieve professionals geven advies over hospitality.

consultancy
DESIGN

Onze ambitie, om de manier van eten en hospitality opnieuw uit te vinden, vereist dat we creëren en ontwerpen op verschillende niveaus. We ontwerpen in 4D: concept en services, 3D: interieur ontwerp en 2D: grafisch ontwerp.

design
PROGRAM

enbiun Program stuurt uw catering services op vernieuwende en creatieve wijze aan. De basis hierin is het visionaire food programma, welke wordt afgestemd op de waarde van uw organisatie en gecreëerd door een van onze food curators.

program

UNIQUE

We creëren interessante concepten in een multidisciplinair team

Onze team bestaat uit ontwerpers, foodies, technici, ondernemers en commerciële experts. Het is een interessante mix van professionals die hun hart en ziel steken in elk project. Ons team kent verschillende achtergronden, maar we hebben één ding gemeen en dat is onze passie voor eten en gastvrijheid.

Die passie is zo groot dat we ook naast kantooruren evenementen organiseren die draaien rond ons favoriete onderwerp om ons team en netwerk te inspireren. Als klant word je onderdeel van ons multidisciplinaire team en zo creëren we samen waarde.