enbiun zoekt een senior project lead!

Senior Project lead

enbiun zoekt een senior project lead met ervaring in het ontwikkelen van horecaconcepten. Heb jij een passie voor concepten rondom food & hospitality? Zie jij jezelf werken in een jong & dynamisch creatief team in hartje Amsterdam? Dan is dit dé functie voor jou!

 

Wie wij zijn
Als Enbiun Foodarchitects ontwikkelen we een proces van idee & concept tot design in merk/ ruimtes/ grafisch, uitvoering en optimalisatie. Een krachtige en creatieve club die merk-waardig werkt voor gerenommeerde landelijke partijen en ambitieuze ondernemers als: ING, Landal GreenParks, Unilever, Sodexo, Vroeg, Willem & Drees en Vroeg. Een perfecte mix tussen innovatief ondernemerschap en internationaal opererende business. Enbiun is neergezet door betrokken aandeelhouders die nog steeds actief meedenken met het bedrijf. Een ondernemend en uniek bedrijf met een interessant netwerk.

 

Wat wij zoeken in jou
Een proactieve specialist met ruime ervaring in de ontwikkeling en realisatie van projecten in de horeca en retail. Jij bent de verbindende factor tussen onze opdrachtgever en ons creatieve team en kunt uitstekend delegeren. Maar ook inhoudelijk meewerken op projecten. Je schrijft briefings, maakt gedetailleerde planningen, communiceert met onze klanten en bewaakt budgetten. Je hebt een netwerk in de wereld van meubilair, (keuken) apparatuur, interieurbouwers en aannemers.

 

Wat wij bieden
Een veelzijdige functie met een scherpe creatieve edge, een divers team aan collega’s en een zeer gevarieerd portfolio aan klanten en projecten. Korte lijnen, flexibiliteit, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een centrale functie in onze snel groeiende organisatie.

  • ben jij in voor een dynamische uitdaging bij enbiun en ben jij?
  • 32-40 uur per week beschikbaar
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Bereid om veel te reizen
  • Heb je ruime aantoonbare ervaring in het leiden van projecten
  • Heb je grote affiniteit met food & hospitality
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Aantoonbare ervaring met creatieve processen

 

Stuur je CV + motivatie naar zijlstra@enbiun.nl Ook voor meer informatie naar de functie kun je op dit adres terecht.
Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze creatieve studio! Tot snel.